DESPRE Noi

HomeDESPRE Noi

DESPRE Noi

TRACTARI AUTO TOTAL asigura tractari auto in Bucuresti, Ilfov si oriunde in tara, folosint autoplatforme specializate, pentru orice fel de vehicul.

Personalul nostru este format numai din specialisti in domeniu remorcari auto, gata pentru a raspunde oricaror cerinte cu privire la tractari auto.

Membrii echipei noastre va vor asigura serivicii la nivel profesionist. Flota noastra de masini este in continua dezvoltare si imbunatarire, avand optiuni pentru a satisface gusturile oricarui client. In vederea perfectionarii si a dezvoltarii am achizitionat remorci si autoplatforme noi si performante.

Tractari auto Bucuresti dar si oriunde in tara. Va Oferim servicii de tractare auto ieftina si prompta folosind remorci si autoplatforme specializate,pretabile oricarui fel de vehicul, functional sau avariat, autoutilitar sau utilaj agricol. Suntem pregatiti oricarei situatii, asadar nu ezitati sa ne contactati si va vom oferi solutie optime pentru problema dumneavoastra.

Lucram NON-STOP pentru tine, poti fi sigur ca telefonul nostru este deschis si angajatii nostri sunt pregatiti sa vina in ajutorul tau indiferent ca ploua sau este frumos afara.

Call Now Buttonsuna acum